Fogadóiroda

A mai világban a hagyományos értelembe vett sportfogadás kora lejárt. Az internetes fogadó- irodákban akár a meccs középén is fogadhatsz a végeredményre. Szinte az összes sportág megtalálható a technikai sportoktól kezdve a labdarúgásig. A két legnagyobb cég a szakmában a Unibet és a Bet365, mindkettőelérhető magyar nyelven is. A regisztráció egyszerű, gyors, ingyenes és azonnali játéklehetőséget nyújt.

BukmékerFogadóirodákElső befizetési bónuszMin. befizetésMegjátszásBónusz igénylése
unibetUnibet20000 Ft500 FtWR: 20x
ᐈ Kérem a bónuszt
betfairBetfair8000 Ft5 EURWR: 20x
ᐈ Kérem a bónuszt
wirwettenWirwetten100 Euro300 FtWR: 15x
ᐈ Kérem a bónuszt
wirwettenBet36515,000 Ft500 FtWR: 20x
ᐈ Kérem a bónuszt
Első befizetési vagy más néven üdvözlö bónusz:
Az online fogadóirodák regisztrálást követően tudjuk igénybe venni az első befizetésnél. A fogadóirodák nagy többségében ez a befizetett összeg 100 %-a, tehát a kezdőtőkénk rögtön a belépéskor meg lett duplázva! Ez az összeg 10 Euró és €1,500 között változik. Az Unibet ajánlatként most az első mobilos 10000 Ft fogadás elveszítésénél visszafizetik az oszeget, szerintem ez kihagyhatatlan ajánlat!
Ajánlott fogadóirodák részletes ismertetése:
Unibet Sportfogadás
Az Unibet online szerencsejátékkal foglalkozó cég.Több millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, online szolgáltatásai között póker, kaszinó, sportfogadás, élő kaszinó és egyéb játéklehetőség közül lehet választani.
Unibet – Nyiss nálunk számlát, és szerezd meg a 10 000 Ft sportfogadás bónuszt!
Az Unibet minden mérkőzésén tobb fogadási lehetőségeket kínál, nem csak hazai, döntetlenre, vagy a vendégekre, de mennyi piros és sárga lap lessz, szögletek száma, hány gólt szerez a csapat, lessz e büntető rúgás és stb. Unibet átlag feletti odds vannak, arra tekintve hogy a legtöbb ügyfele van, akik hatalmas összegeket fogatnak minden nap,  a Unibet beállíthatja az alacsonyabb árresést, és így nyújt magassab szorzot. Unibet minden új ügyfélnek, aki regisztrálja magát az oldalon, egy 100%-os bónuszt ad a fogadásokra. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy minnél többet kapjon!

Unibet Bukméker Ismertető
Oddsok:
10
Fogadási kínálat (foci):
10
Fogadási kínálat (NBA):
8
Fogadási kínálat (tenisz):
9
Fogadási kínálat (baseball):
8
Élő-fogadás (LIVE betting):
10
Kétesély:
9
Kötések:
7
Magyar bajnoki foci:
8
Honlap kezelhetőség:
10
Speciális fogadások (+;-):
8
Pénzmozgás gyorsasága (ki/vissza):
10
Pénzátutalásilehetőségek:
10
Ügyfélszolgálat válaszideje:
10
Adatmódosítások bonyolultsága:
9
Minimum kiküldés összege:
5 EUR
Minimum fogadás összege:
0,1 EUR
MINDÖSSZESEN:
*****
Nagyon jó focikínálat, könnyen kezelhető oldal, magyar meccsek.Szuperalacsony a minimum tét (0,01 Eur).Lehet kötni az NBA meccseken az Overt és a HC-t, valamint lehet állítani a Hendikep- és az Overhatárokat (Az NHL-nél is).

tippmix

Fenti cégeknél lehetőség van a sportfogadáson kívül kaszinó és kártyajátékokra, valamint bingóra, kenóra is.
SOK SZERENCSÉT MINDENKINEK…